• photovoltaic glass
  • k
  • photovoltaic glass
Wilujeng Sumping
Super cahya tingkat transmittance kaca photovoltaic lan Low-E kaca sing utamané dipigunakaké ing solar lan construction industry.

proses produksi ketat otomatis

  • materi mentahan

    materi mentahan

  • Coating

    Coating

  • Termpering

    Termpering

  • pengawasan

    pengawasan

Babagan awake dhewe

Fujian perusahaan klompok Fusing anyar diwiwiti ing taun 1980, nyimpen kaca pakaryan, kadhaftar ing 1999 ing Fujian fuqing, markas dumunung ing anyar Fusing yuan zona investasi hong fuqing negara Taman, kang ndarbeni anyar Fusing kaca co., LTD., Fujian Fuzhou Fusing anyar kaca co., LTD., Fujian fusing anyar teknologi energi co., LTD. Lan Shanghai industri fu teknologi energi co anyar., LTD., Lan papat liyane perusahaan, luwih saka 1000 karyawan. Kajaba iku, iku uga kontrol perusahaan loro, kayata tambang batu bara lan real estate.

  • ab
  • DCIM100MEDIADJI_0157.JPG
  • DCIM100MEDIADJI_0035.JPG

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !