Babagan awake dhewe

Fujian perusahaan klompok Fusing anyar diwiwiti ing taun 1980, nyimpen kaca pakaryan, kadhaftar ing 1999 ing Fujian fuqing, markas dumunung ing anyar Fusing yuan zona investasi hong fuqing negara Taman, kang ndarbeni anyar Fusing kaca co., LTD., Fujian Fuzhou Fusing anyar kaca co., LTD., Fujian fusing anyar teknologi energi co., LTD. Lan Shanghai industri fu teknologi energi co anyar., LTD., Lan papat liyane perusahaan, luwih saka 1000 karyawan. Kajaba iku, iku uga kontrol perusahaan loro, kayata tambang batu bara lan real estate.

_DSC6624-P

industri utama sing dhuwur-mburi kaca arsitektur Manufaktur lan Processing, Manufaktur kaca photovoltaic lan Processing, modul photovoltaic, stasiun daya photovoltaic, etc., yaiku kumpulan saka kaca kurang-e ditutupi, solar kaca photovoltaic landasan kaca, produksi kaca lan jero Processing saka Enterprises dhuwur-tech, iku kaca Processing ndhuwur 30 Enterprises in China.

perusahaan Group wis ngalami saka "apa hard, pembangunan sawijining manajemen likuiditas" saka klempakan primitif menyang "wong-oriented, Manajemen ngelmu, Manajemen inovasi" saka proses pembangunan, wis dawa wis darmabakti kanggo saya enrich lan sampurna ing lapangan Processing kaca. Saiki wis peralatan produksi majeng, tanduran, digawe karya banget, lingkungan urip, gawé Manajemen banget lan tenaga teknis, lan nggawe kinerja banget, kualitas unggul produk kaca, safety, saving, lingkungan Proteksi ngrambah standar donya. Antarane wong-wong mau, ing investasi 200 yuta Yuan ing 2009 mentas dibangun baris produksi nutupi kurang-e, lan nandur modal 300 yuta Yuan ing 2011 dibukak volume dina nyawiji saka 550 ton saka Ultra tinggalané garis produksi kaca photovoltaic, lan produksi kontak Gamelan ing awal 2016, ing output taunan saka 18 yuta m2 (3.2 mm), bisa nyedhiyani ngedongkrak dibutuhake kanggo 2 gw saka solar daya photovoltaic solar kaca embossed Ultra, iki uga ing paling gedhé kaloro line produksi pv provinsi Fujian kang. 

The company has passed the ISO9001, ISO13001,ISO14001,TUV certification,SPF certification,3C certification and CE test for many years, and has been awarded the honor of China's processing glass 30 enterprises for four consecutive years. It is a famous brand product in fujian province. In 2017, he won the gold glass award and strategic partner of the 4th China glass network.

 


WhatsApp Online Chat !