Tempered kaca - China Xinfuxing Kaca

Tempered kaca

  • PRICE FOB: USD20.88 -47,88
  • Supaya Min: 1000SQM
  • Sumber Kabisan: 100000SQM
  • Port: Fuzhou CHINA
  • Pembayaran: T / TL / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Jeneng Product kaca tempered
    interpretasi Term: * Kaca toughened urusan karo perawatan panas. Punika ditondoi dening tatanan saka lapisan kaku meksa ing lumahing saka kaca. Ing mechanical kekuatan lan kekuatan saka impact panas-tahan sing apik, lan duwe negara khusus saka lebu.
     Keterangan Product  
    kekandelan Product 5mm ~ 60mm
    ukuran maksimum 2400 * 9000mm
    ukuran min 300mm * 300mm
    Lingkup aplikasi:  Door, jendhela, wall langsir, eskalator, pager, pemisahan, bangunan tameng, interior, Furnitur, kluwarga Perkakas
    Wigati 1.In proses penanganan, kita kudu mbayar manungsa waé kanggo pangayoman saka amba saka kaca tempered, amarga ing kaku saka kaca tempered paling pekat, lan yen impact ana, iku uga rampung bejat. Hubungan antarane ukuran saka kaca tempered lan meksa anti angin kudu kanthi dianggep menyang desain.
      kaca 2.Tempered ora bisa maneh Motong.
      kaca 3.Tempered resiko "mbledhos". Iku disebabake dening desain, instalasi, wilayah, kualitas sawijining, panggunaan, lan tingkat lantai etc..Using podho kaca toughened utawa kaca Ultra putih bakal nyuda kemungkinan kaca mbledhos
      4.Please tundhuk karo specifications technical cocog instalasi, kayata: JGJ 113- "specification technical kanggo bangunan aplikasi kaca" (kalebu pranata), JGJ102- "kaca langsir wall engineering specification technical", JGJ255- "cahya gendheng lan logam gendheng specification technical ".

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !