Join tangan lan bisa bebarengan kanggo advance | XFX kaca ngemu patemon taunan saka 2017 lan katelu taunan!

4 Februari, spring.The salju pisanan 2018 wis Mudhun ing fuqing, kang tegese iku year.On apik dina kabegjan iki, Langkawi District xinfuxing kaca co., Ltd. tampi 2017 Déwan general taunan lan katelu taunan., Presiden Chen quanfu, pemegang saham Chen Longxing, Chen Yuping bebarengan karo kulawarga lan fuqing sing perusahaan, perusahaan industri Jiangyin, Fuzhou perusahaan karo tamu lan kanca-kanca sekolah patemon lan partai.

Njupuk langkah luwih lan numpak forward.Continue jaran njejegaké lan nindakake nerusake roh perusahaan "ngimpi Tenun ing XFX, Co-bangunan 5A Taman" mesthi, XFX kader macem-macem Manajemen wujuté ora ana gaweyan kanggo ningkataké perusahaan saben proses karya , lan ing 2017 pikantuk gratifying achievement.At patemon, kader Manajemen dideleng prestasi saka sasi lan kapandeng nerusake kanggo mangsa.

Strike nalika wesi iku hot.Chairman ing patemon taunan damel planning sampurna saka mangsa Fusing anyar, lan ditemtokake target, ing 2018, ing XFX bakal nambah mbuwang ing teknologi lan ilmu lan teknologi, kanggo kualitas njamin teknologi, miwiti account , kanggo penelitian ilmiah ing supaya nggawe bakat mangsa.

 Ing 18:30, tarian "Enggal" kapenuhan karo rasa seneng lan rasa seneng nggawa kanggo perusahaan party.The XFX mbukak saklawasé satus tabel, tembang lan tarian, mengeti harvest saka 2017 lan mangsa padhang saka 2018.  

 new2

new3

new4

new5

 


Post wektu: Apr-21-2018
WhatsApp Online Chat !