Solar Sumber Tempered Kaca - China Xinfuxing Kaca

Solar Sumber Tempered Kaca

  • PRICE FOB: USD3.95-4.5
  • MIN ORDER jumlahe: 2600SQM
  • kemampuan sumber: 100000SQM
  • saben: Wulan
  • port: Fuzhou China
  • Pembayaran: T / TL / C
  • Detail produk

    Tags Product

    item Name Solar Sumber Tempered Kaca
    Item No PE019
    sawetara kekandelan 4.0mm
    ukuran maksimum 1000 * 2000mm
    ukuran min 300 * 300mm
    Size 1. dawa sisih L≤1000mm allowable soko + 0, -1.5mm
    dawa 2. sisih L≥1000mm allowable soko ± 1mm
    transmittance solar ≥93.8% gelombang Range 380-1100nm
    Diagona  Prabédan ≤ 2mm
    atose 3H
    isi wesi Max ≤120ppm
    Warpage 1.Global warpage≤0.3%
    2. warpage≤0.5mm Local diukur ing kadohan saka 300mm
    Corner Cut 1-4mm Jembar
    roughness sisih Gamelan saben 0.4-1.2um
    kaluwihan 1.Combined karo nanometer anti-termenung teknologi nutupi, lumahing kaca nduweni struktur kandhel saka film dhuwur-gain, kang nambah 2,3% -2,5% saka transmittance solar.
    2.Apik kinerja ing resistance asam lan alkali ing lingkungan elek ruangan.

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !