Bashkuar duart dhe të punojnë së bashku për të çuar përpara | XFX xhami mban takimin vjetor të vitit 2017 dhe të partisë vjetor!

4 shkurt spring.The bora e parë të 2018 është në rënie në Fuqing, që do të thotë se është një vit.Të mirë këtë ditë të mbarë, Fujian bashkë qelqi xinfuxing., Ltd. përshëndeti 2017 Asambleja e Përgjithshme Vjetore dhe partia vjetore., President Chen quanfu, aksionerët Chen Longxing, Chen Yuping së bashku me kompaninë e tyre familjare dhe Fuqing, kompani të industrisë Jiangyin, Fuzhou kompani me mysafirët dhe miqtë morën pjesë në takimin e partisë.

Të marrë një hap më tej dhe udhëtim forward.Continue kalë për të mbështetur dhe për të kryer përpara frymën e ndërmarrjeve "Weaving ëndrrën në XFX, Co-ndërtimin e një kopsht 5A" Sigurisht, XFX kuadrot e menaxhimit të ndryshme të kursejë asnjë përpjekje për të promovuar kompaninë çdo proces të punës , dhe në 2017 mori gratifying achievement.At takimit, kuadrot e menaxhimit të shqyrtuar arritjet e së kaluarës dhe të shikuar përpara për të ardhmen.

Grevës, ndërsa hekuri është hot.Chairman në takimin vjetor bën planifikimin e përsosur e të ardhme të re fusing, dhe përcaktohet objektivi, në vitin 2018, i XFX do të rrisë shpenzimet për teknologji dhe shkencë dhe teknologji, për të garantuar cilësinë e teknologjisë, filloi markë , për kërkime shkencore në mënyrë që të krijojë talentin e ardhshëm.

 Në 18:30, valle "Viti i Ri", e mbushur me lumturi dhe lumturi na solli në kompaninë e party.The XFX hap gati njëqind tavolina, këndon dhe vallet, feston të korrat e 2017 dhe të ardhmen e ndritshme të 2018.  

 new2

new3

new4

new5

 


Ora Post: Apr-21-2018
WhatsApp Online Chat !