• photovoltaic glass
  • k
  • photovoltaic glass
Wilujeng sumping di ramatloka kami
Super lampu laju transmittance kaca photovoltaic na Low-E kaca nu utamana dipaké di panels solar jeung industri konstruksi.

proses produksi ketat otomatis

  • Bahan atah

    Bahan atah

  • lapisan wulu

    lapisan wulu

  • Termpering

    Termpering

  • pamariksaan

    pamariksaan

Tentang Kami

Fujian parusahaan Grup fusing anyar dimimitian taun 1980, toko kaca karajinan, ieu didaptarkeun dina 1999 di Fujian fuqing, markas anu lokasina di anyar fusing yuan zone investasi hong fuqing industri taman, nu owns anyar fusing kaca ko., LTD., Fujian fuzhou fusing anyar sagelas ko., LTD., Fujian fusing anyar téhnologi énergi ko., LTD. Jeung Shanghai Industri fu tina téhnologi énergi ko anyar., LTD., Sarta opat pausahaan sejen, leuwih ti 1000 karyawan. Sajaba ti éta, ogé ngatur dua pausahaan, kayaning Pertambangan batubara tur real estate.

  • AB
  • DCIM100MEDIADJI_0157.JPG
  • DCIM100MEDIADJI_0035.JPG

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat !