Tentang Kami

Fujian parusahaan Grup fusing anyar dimimitian taun 1980, toko kaca karajinan, ieu didaptarkeun dina 1999 di Fujian fuqing, markas anu lokasina di anyar fusing yuan zone investasi hong fuqing industri taman, nu owns anyar fusing kaca ko., LTD., Fujian fuzhou fusing anyar sagelas ko., LTD., Fujian fusing anyar téhnologi énergi ko., LTD. Jeung Shanghai Industri fu tina téhnologi énergi ko anyar., LTD., Sarta opat pausahaan sejen, leuwih ti 1000 karyawan. Sajaba ti éta, ogé ngatur dua pausahaan, kayaning Pertambangan batubara tur real estate.

_DSC6624-P

industri utama anu tinggi-tungtung kaca arsitéktur manufaktur jeung ngolah, manufaktur kaca photovoltaic jeung ngolah, modul photovoltaic, stasiun kakuatan photovoltaic, jeung sajabana, nyaeta kumpulan kaca low-e coated, solar kaca photovoltaic substrat kaca, produksi sagelas jeung ngolah jero ngeunaan usaha tinggi-tech, nyaéta kaca processing luhureun 30 usaha di Cina.

parusahaan Grup geus ngalaman ti "kerja teuas, ngembangkeun bebas sarta manajemén liquidity" tina akumulasi primitif ka "jalma-berorientasi, manajemén ilmiah, manajemén inovasi" tina prosés ngembangkeun sustainable, geus lila dedicated terus enrich tur sampurna dina widang ngolah kaca. Ayeuna boga alat-alat produksi canggih, pabrik, dijieun karya alus teuing, lingkungan hirup, ngahasilkeun manajemén alus teuing jeung tanaga téknis, sarta nyieun prestasi alus teuing, kualitas punjul produk kaca, kaamanan, hemat energi, panyalindungan lingkungan ngahontal standar dunya. Di antarana, investasi 200 juta yuan dina 2009 karek ngawangun hiji garis produksi palapis low-e, sarta investasi 300 juta yuan dina 2011 dibuka volume dinten ngalembereh tina 550 ton ultra calender garis produksi kaca photovoltaic, jeung produksi ignition lemes dina awal 2016, kaluaran taunan 18 juta m2 (3.2 mm), tiasa nyadiakeun dorongan diperlukeun pikeun 2 GW tina listrik tanaga surya photovoltaic surya kaca embossed ultra, ieu oge di kadua panglobana garis produksi PV propinsi Fujian urang. 

The company has passed the ISO9001, ISO13001,ISO14001,TUV certification,SPF certification,3C certification and CE test for many years, and has been awarded the honor of China's processing glass 30 enterprises for four consecutive years. It is a famous brand product in fujian province. In 2017, he won the gold glass award and strategic partner of the 4th China glass network.

 


WhatsApp Online Chat !