Tempered Kaca - Cina Xinfuxing Kaca

Tempered Kaca

  • Harga FOB: USD20.88 -47,88
  • Urutan mnt: 1000SQM
  • Suplai Kamampuhan: 100000SQM
  • Port: FUZHOU Cina
  • Pamayaran: T / TL / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran Produk sagelas Tempered
    interpretasi istilah: * Kaca Toughened geus diurus perlakuan panas. Hal ieu dicirikeun ku formasi mangrupa lapisan stress tekanan dina beungeut kaca. The mékanis putus jeung kakuatan dampak panas-tahan téh ningkat, sarta boga kaayaan husus tina lebu.
     spésifikasi produk  
    ketebalan produk 5mm ~ 60mm
    ukuran Max 2400 * 9000mm
    ukuran mnt 300mm * 300mm
    Lingkup aplikasi:  Panto, Jandéla, témbok curtain, escalator, pager, partisi, ngawangun tameng, hiasan interior, parabotan, panerapan rumah tangga
    Catetan 1.In prosés penanganan, urang kudu nengetan panangtayungan sudut kaca tempered, sabab stress ti kaca tempered téh paling kentel, sarta sakaligus dampak nu lumangsung, éta bisa ditumpes rusak. Hubungan antara ukuran tina kaca tempered sarta tekanan anti angin kudu pinuh dianggap kana rarancang.
      sagelas 2.Tempered teu bisa ulang sapotong.
      sagelas 3.Tempered boga résiko "ngabeledug". Hal ieu disababkeun ku rarancang, instalasi, aréa, kualitas na, pamakéan, sarta tingkat lanté etc..Using homogen kaca toughened atanapi sagelas ultra bodas bakal ngurangan kamungkinan kaca ngabeledug
      4.Please matuh spésifikasi teknis pakait tina instalasi, kayaning: JGJ 113- "spésifikasi teknis pikeun ngawangun aplikasi kaca" (kaasup dibekelan), JGJ102- "gelas curtain témbok rékayasa spésifikasi teknis", JGJ255- "cahaya hateup jeung logam hateupna spésifikasi teknis ".

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !