Gabung leungeun jeung gawé bareng maju | XFX kaca nyepeng pasamoan taunan 2017 sarta pihak taunan!

4 Pébruari, spring.The salju mimiti 2018 geus ragrag di fuqing, nu hartina nya éta hiji year.On alus dinten auspicious ieu, Fujian xinfuxing kaca ko., LTD. tampi di 2017 assembly umum taunan sarta pihak taunan., Présidén Chen quanfu, shareholders Chen Longxing, Chen Yuping bareng jeung kulawarga sarta fuqing maranéhna parusahaan, parusahaan Industri jiangyin, fuzhou parusahaan jeung sémah jeung babaturan dihadiran pasamoan sarta pihak nu.

Candak undak salajengna jeung naek forward.Continue kuda pikeun uphold tur mawa maju sumanget perusahaan "ngimpi Tenun di XFX, Co-ngawangun 5A taman" tangtu, XFX kader rupa manajemén luang euweuh usaha ngamajukeun parusahaan unggal prosés gawé , sarta dina 2017 dicandak ka gratifying achievement.At rapat, kader manajemén reviewed nu prestasi jaman baheula jeung nyawang ka hareup kana mangsa nu bakal datang.

Neunggeul bari beusi téh hot.Chairman di pasamoan taunan ngajadikeun tata sampurna hareup fusing anyar, sarta ditangtukeun udagan, dina 2018, anu XFX baris ngaronjatkeun belanja on téhnologi jeung sains jeung teknologi, nepi ka kualitas garansi téhnologi, dimimitian merek , pikeun panalungtikan ilmiah dina raraga nyieun bakat hareup.

 Di 18.30, tari "Taun Anyar" ngeusi kabagjaan tur kabagjaan dibawa kami ka parusahaan party.The XFX muka ampir saratus tabel, sings sarta tarian, celebrates panén ti 2017 jeung masa depan cerah of 2018.  

 new2

new3

new4

new5

 


Pos waktos: Apr-21-2018
WhatsApp Online Chat !