Surya arc Tempered Kaca - Cina Xinfuxing Kaca

Surya arc Tempered Kaca

  • Harga FOB: USD3.95-4.5
  • Mnt urutan kuantitas: 2600SQM
  • pangabisa suplai: 100000SQM
  • per: Bulan
  • port: Fuzhou Cina
  • Pamayaran: T / TL / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    item Ngaran Surya arc Tempered Kaca
    Item No. PE019
    rentang ketebalan 4.0mm
    ukuran Max 1000 * 2000mm
    ukuran mnt 300 * 300mm
    ukuran 1. panjang sisi L≤1000mm allowable simpangan + 0, -1.5mm
    panjangna 2. samping L≥1000mm allowable simpangan ± 1mm
    Transmittance surya ≥93.8% Panjang gelombang Range 380-1100nm
    Diagona  Bédana ≤ 2mm
    teu karasa 3H
    Eusi beusi Max ≤120ppm
    Warpage 1.Global warpage≤0.3%
    2. warpage≤0.5mm Lokal diukur dina jarak 300mm
    sudut Cut 1-4mm lebar
    Roughness samping lemes rata 0.4-1.2um
    kaunggulan 1.Combined kalawan nanometer anti reflective téhnologi palapis, beungeut kaca boga struktur padet tina pilem tinggi-gain, nu ngaronjatkeun 2.3% -2,5% tina transmittance surya.
    2.Good kinerja on lalawanan asam sarta alkali dina lingkung dahsyat outdoor.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !