2.0mm-4.0mm Solar kaca tempered - Cina Xinfuxing Kaca

kaca tempered 2.0mm-4.0mm Solar

  • Harga FOB: USD3.95-4.5
  • Mnt urutan kuantitas: 2600SQM
  • Pangabisa suplai: 100000SQM
  • Per: Bulan
  • Port: Fuzhou Cina
  • Pamayaran: T / TL / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    item Ngaran Surya tempered Kaca
    Item No. PE019
    rentang ketebalan 2.0mm
    ukuran Max 1000 * 2000mm
    ukuran mnt 300 * 300mm
    ukuran 1. panjang sisi L≤1000mm allowable simpangan + 0, -1.5mm
    panjangna 2. samping L≥1000mm allowable simpangan ± 1mm
    Transmittance surya ≥93.8% Panjang gelombang Range 380-1100nm
    Diagona Bédana ≤ 2mm
    teu karasa 3H
    Eusi beusi Max ≤120ppm
    Warpage 1.Global warpage≤0.3%
    2. warpage≤0.5mm Lokal diukur dina jarak 300mm
    sudut Cut 1-4mm lebar
    Lalawanan ka kokotor Paste the 3M tape on the smooth side of AR glass in 20 cm²,Remove tape and insperction adhesion results.If the contamination 

    kirang ti 1 cm² sarta kuantitas teu leuwih ti 2pcs, mangka kaliwat.

    Roughness samping lemes rata 0.4-1.2um
    kaunggulan 1.Combined kalawan nanometer anti reflective téhnologi palapis, beungeut kaca boga struktur padet tina pilem tinggi-gain, nu ngaronjatkeun 2.3% -2,5% tina transmittance surya.
    kinerja 2.Good on lalawanan asam sarta alkali dina lingkung dahsyat outdoor

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !